Q-Tip pregateste lansarea cartii Industry Rules

Scris pe 17.07.2009 de DJ Strike

Q-Tip, fost membru al grupului A Tribe Called Quest, si-a unit fortele cu Ballantine Books pentru a publica cartea Industry Rules, ce va contine reflectii ale MC-ului asupra mai multor chestiuni cum fi: afacerile din industria divertismentului, moda, dragoste sau moralitate. Conceptul de baza al cartii porneste de la un vers de-al lui Q-Tip din piesa Check the Rhime de pe vremea cand facea parte din ATCQ: "Industry rule #4080 / Record company people are shady."

Pe langa subiectele mai sus mentionate, Q-Tip va dezvalui amanunte inedite despre experientele sale personale si profesionale de-a lungul celor 20 de ani de cariera. Lansarea cartii Industry Rules va fi strans legata de aniversarea a 20 de ani de la aparitia albumului de debut al A Tribe Called Quest - People’s Instinctive Travels and the Paths of Rhythm (1990).

Q-Tip - Manwomanboogie [Video]

16.01.2009

Ce de-al treilea single extras de pe The Renaissance al lui Q-Tip se numeste Manwomanboogie si este o colaborare cu Amanda Diva. Lansat azi, videoclipul pentru acest single a fost regizat de [citeste]

Q-Tip

Q-Tip