Leftback va fi ultimul album Little Brother!

Scris pe 28.01.2010 de DJ Strike

Cei doi membrii ai trupei Little Brother au hotarat sa lanseze pe 20 aprilie ultimul lor album Leftback. Planificat initial sa apara ca sub forma unui EP, Leftback va iesi pe piata ca un LP in toata regula! "Nu mi-am dorit ca ultimul nostru album sa fie o adunatura de piese de mana a doua" explica Phonte, unul din cei doi componenti ai grupului Little Brother. "Am vrut sa parasesc Little Brother ştiind că am dat fanilor nostri tot ce am avut de dat, şi am spus tot ce am vrut să spun. Cu LeftBack, am făcut asta."

Albumul va beneficia de productiile muzicale ale unor nume ca Khrysis, Denaun Porter, Zo!, Symbolic One, J. Bizness si King Karnov, printre invitati numarandu-se Torae, Truck North, Jozeemo, Chaundon, Median, Darien Brockington si Yahzarah. Pentru promovarea ultimului album semnat Little BrotherBig Pooh, cealalta jumatate a grupului, promite ca vor fi produse nu mai putin de 4 videoclipuri regizate de Matt Koza.

Leftback va fi ultimul album al celor de la Little Brother si este programat sa ajunga in magazine pe 20 aprilie via Hall of Justus Records.

Little Brother dezvaluie tracklist si coperta Leftback

16.02.2010

Duo-ul Little Brother, originar din Carolina de Nord, a dat publicitatii coperta si tracklistul celui mai nou album al lor - Leftback. Programat pentru 20 aprilie, Leftback, va fi cel din [citeste]

Leftback

Leftback