Hip-Hop Chess Federation incepe anul cu dreptul

Scris pe 05.01.2009 de DJ Strike

In timp ce multe dintre programele de educaţie nationale americane au suferit pierderi in finantari ca urmare a scaderii economice, Anul Nou a adus speranţă unui proiect inedit. Federaţia Hip-Hop de Şah (Hip-Hop Chess Federation - HHCF) este mandra sa anunte că a fost aleasă de către Fundatia Mitchell Kapor in vederea primiri unei finantari.

"Acest grant ne va permite să facem primii paşi spre o comunitate de predare / învăţare extinsa pe ambele coaste ale Statelor Unite", a spus HHCF CEO Adisa Banjoko. "Dacă avem de gand sa promovam unitatea şi non-violenta în şcoli şi in comunităţile noastre, atunci trebuie sa adunam la un loc mai multi educatori pentru a elabora o strategie de predare."

HHCF este o organizatie non-profit care imbina muzica, sahul si artele martiale pentrua a promova unitatea, strategia şi non-violenţa. Recent, HHCF a lansat un program-pilot intitulat "Life Strategies" in cadrul a doua licee: John O'Connell High School, San Francisco, CA. si the Ryan Academy High School in Norfolk, VA.

Federaţia Hip-Hop de Şah a gazduit mai multe evenimente sahistice la care au participat diverse celebritati, dedicate tinerilor defavorizati pentru a le impartasi avantajele integrarii schemelor de sah in viata personala. Printre participantii la evenimentele HHCF s-au numarat Josh Waitzkin, RZA si GZA din Wu-Tang Clan, DJ QBERT, Immortal Technique, Rakaa din Dilated Peoples, Paris, T-KASH, Opio si Casual din Hieroglyphics, San Quinn, Sunspot Jonz.

Masta Killa revine cu un nou album - Live

13.02.2010

Masta Killa revine dupa 4 ani de la aparitia ultimului sau album (Made in Brooklyn a fost lansat in 2006) cu un nou material, intitulat Live On Stage. Programat pentru 30 martie, prin [citeste]

RZA

RZA