Eminem lanseaza Relapse pe 19 mai!

Scris pe 06.03.2009 de DJ Strike

Eminem, cel mai de succes artist al ultimului deceniu, a anuntat lansarea primul sau album de studio din ultimii patru ani. Relapse va fi disponibil din 19 mai. Primul single si videoclipul acestuia vor iesi pe piata simultan pe 7 aprilie.

Primele informatii legate de lansarea unui nou material Eminem au aparut inca din toamna trecuta, atunci cand artistul a facut public titlul albumului in cadrul unui interviu la postul sau de radio, Shade 45. Luna trecuta, a fost lansata piesa Crack A Bottle, o colaborare alaturi de 50 Cent si Dr. Dre. Acest prim single extrase de pe Relapse a ocupat prima pozitie in topul Billboard Hot 100.

Odata cu lansarea materialului Relapse, s-a anuntat si ca Eminem lucreaza deja la un al doilea album, intitulat Relapse 2  programat pentru toamna lui 2009. "Multi se asteptau ca Relapse sa fie lansat anul trecut", declara Eminem. "Eu eram unul dintre acestia. Apoi eu si Dre ne-am intors in studio in septembrie planuind sa lucram cateva zile, iar aceste zile s-au transformat in sase luni. Pur si simplu ne-am simtit creativi. Asa ca ne-am trezit cu o groaza de piese noi produse de Dre.  Lansarea albumului Relapse 2 va permite fanilor sa asculte toate materialele inregistrate."

Albumul sau de studio anterior, Encore, a ajuns pe locul 1 la sfarsitul anului 2004.  A castigat patru discuri de platina si s-a vandut in peste 11 milioane de exemplare.

Eminem va fi prezent la 3 festivaluri din Europa in 2010

27.02.2010

Eminem si-a anuntat prezenta la 3 mari festivaluri ce se vor desfasura in vara acestui an in Europa. T in the Park (Balado Kinross-Shire, Scotia), Openair Frauenfeld (Gampel, Elvetia) si [citeste]

Eminem

Eminem