Original

Scris pe 27.08.2009 de DJ Strike

Pe 6 septembrie 2009, Street Dance organizeaza Original - un amplu eveniment dedicat street dance-ului si b-boy-ing-ului. In cadrul evenimentului vor desfasura doua competitii: Crew Show si 5 vs 5 B-Boy Battle.

Crew Show

Data limita pentru inscrierea in concurs - 1 septembrie 2009. Concursul se va impartii in 2 etape: Calificari si Finale.

Pentru calificari fiecare trupa va trebui sa prezinte un show de maxim 3,5 minute, cu un numar de maxim de 15 persoane. Trupele calificate vor prezenta un show de maxim 8 minute. Calificarile vor avea loc la ora 10 dimineata in Amfiteatru Mihai Eminescu din Parcul National Lia Manoliu, sector 2 Bucuresti.

Finalele vor avea loc incepand cu ora 17 in cadrul festivalului ArtBulevard care se desfasoara in centrul istoric al capitalei, intersectia strazilor: Str. Franceza, Str. Selari si Str. Sf Dumitru (2 minute de la Piata Unirii).

Accesul in ambele locatii este gratis. Trupele concurente vor suporta o taxa de inscriere in concurs: 10 lei/persoana, taxa se va achita inaintea inceperii concursului.

5 vs 5 B-Boy Battle

Calificarile vor avea loc la pe 6 septembrie, ora 10 dimineata in Amfiteatru Mihai Eminescu din Parcul National Lia Manoliu, sector 2 Bucuresti. In cazul in care competitia va depasi timpul alocat la, finalele vor avea loc in cadru evenimentului Main Event din Club Fabrica, Str. 15 iunie, Bucurest.

Accesul in amfiteatrul Mihai Eminescu este gratis, iar trupele concurente care vor ramane in finale nu vor plati accesul la Main Event. Trupele concurente vor suporta o taxa de inscriere in concurs: 10 lei/persoana, taxa se va achita inaintea inceperii concursului.

Main Event

14.08.2009

Vineri, 6 septembrie 2009, incepand cu ora 20, in Club Fabrica are loc Main Event - un party conceput special pentru b-boys, care va contine si cateva concursuri precum: Flaer longest move, [citeste]

Data: 6.09.2009

Locatia: Amfiteatrul Mihai Eminescu, Bucuresti