O mie de cuvinte

Scris pe 06.03.2009 de DJ Strike

Steleverzi in colaborare cu netlabel-ul sifoane.org prezinta pe data de 15 martie 2009 in clubul Suburbia din Bucuresti, concertul O mie de cuvinte, un show episodic menit sa plimbe ascultatorii pe diferite drumuri sonore alaturi de alti doi artisti, DJ Zone si Omul de tinichea.

Primul episod va fii prezentat de DJ Zone, producator si DJ al controversatului duo NORD. Un adevarat imblanzitor de sunete cunoscut pentru mixurile sale pline de energie. Un artist intr-o continua reinventare, un regizor in fata butoanelor, gata sa miste oameni si sa surprinda zambete.

Cel de-al doilea episod este prezentat de Steleverzi, duo-ul format de Oza [voce] si Rebel Monk [productie], ce vor prezenta live cel mai recent material lansat, albumul Eu nu pot sa scriu un final fericit. Un mix omogen de poezie si sunet, influente hip-hop, trip-hop, note crude, teatru amator, melancolie, povesti in versuri si culori degradate. Un stil nou de a prezenta ganduri, sentimente, convingeri si personaje, un experiment ajuns la rangul de indentitate, sunete si momente intr-un ambalaj numit simplu, poezie alternativa.

Ultimul episod apartine unui nume ce spune tot, Omul de tinichea. Un producator aparte ce, stilistic vorbind, crede in evolutia fiecarei piese ca intr-o naratiune. Spontan, plin de note de poveste, descarcari electrice si calatorii intr-un mediu modern, urban si poluat de stari concentrate.

Conceptul show-ului O mie de cuvinte este unul usor diferit. Totul incepe de la ideea unei simple poze, o poza ce poate fi incadrata intr-o intreaga poveste, o poveste ce poate fi reprodusa in cuvinte, sunete, gesturi sau mici reactii. Acest concert isi propune ca fiecare spectator, sa plece acasa cu o imagine. O mie de cuvinte fara forma, un singur cadru.

Data: 15.03.2009

Locatia: Club Suburbia, Bucuresti