Fubar 2

Scris pe 22.12.2008 de DJ Strike

Cea de-a doua editie FUBAR va avea loc in Club Suburbia, pe 9 ianuarie 2009 si este speciala, din mai multe puncte de vedere. Vor fi prezenti doi invitati de peste granite - L Plus si MC Coppa. Primul este unul dintre reprezentantii de marca ai scenei slovace - cu peste 10 release-uri pe vinil si o lista impresionanta de gig-uri acasa si peste hotare, a mixat alaturi de majoritatea numelor mari din drum’n bass, de la Roni Size & Reprazent la Pendulum sau Andy C.

Deja consacrat peste hotare, MC Coppa este un nume cunoscut publicului roman, datorita evenimentelor sustinute alaturi de nume precum Concord Dawn, Noisia si Black Sun Empire sau Bailey.

Este de asemenea o ocazie deosebita si pentru gazda evenimentului, Cypher, ce va promite un set special de breakbeat si nu numai, cu ocazia aniversarii a 5 ani de la debut. Evenimentul este sustinut si de doi dintre cei mai promitatori produceri romani, Dan Habarnam (ale carui piese s-au putut auzi recent in seturi semnate Marcus Intalex, Dj Loxy sau DJ Flight) si N’Smart.

Groove de vara

05.08.2009

Joi, 6 august, groove-ul se scurge din boxe in Suburbia! Dezmatul va fi inceput de catre Tomasan si Mesmer incepand cu ora 22.00, iar Cypher si Subhuman vor tine indicatoarele in rosu pana [citeste]

Dropdread 5 Years Anniversary

01.06.2009

O seara speciala de drum & bass cu dubstep outro: Dropdread 5 Years Anniversary se intampla Sambata, 6 Iunie 2009 la Club Hala, Bucuresti (Mihai Bravu nr. 475).Cu ocazia primei jumatati [citeste]

Data: 09.01.2009

Locatia: Club Suburbia, Bucuresti